KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Tävlingar under vintern och våren

Som vanligt så ser det ut att bli en späckad tävlingsvinter och -vår för ÅKK-lyftarna, allt från Åländska mästerskap till VM-tävlingar.

FM-tävlingarna är först ut och redan om två helger så är det veteran-FM i klassisk styrkelyft uppe i Kankaanpää där Klas Helén finns med i anmälningslistan. Ett par helger senare är det FM i styrkelyft med utrustning alla ålderskategorier i Tammerfors och ännu två veckor efter det körs FM i bänkpress med utrustning alla ålderskategorier i Helsingfors och vi hoppas naturligtvis att några av ÅKK-lyftarna som vanligt tar sig vidare till de internationella tävlingarna.

Sandra Lönn siktar också på att tävla då SM i bänkpress med utrustning avgörs under SM-veckan i Söderhamn i månadsskiftet januari-februari, se anmälningar.

Stina Lindell är uttagen till EM i klassisk styrkelyft avgörs i Danmark den 12-19 mars, där finns också Marcela Sandvik med som reserv i landslaget.

Den 25/3 är det åländska mästerskap i styrkelyft med utrustning och den 20/5 är det ÅM i klassisk styrkelyft. SFIM i bänkpress kommer att arrangeras i Hangö i april/maj.

 

WWW.KRAFTSPORT.NU