KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

ÅKK årsmöte 2016

ÅKK höll under kvällen årsmöte på Idrottsgården, tio medlemmar deltog. Stageednlga ärende avhandlades, styrelse för året valdes, verksamhetsberättelsen och räkenskaper för 2015 gicks igenom.

Johan Lehto fortsätter som ordförande, Hanna Tainio blev ny styrelsemedlem och valdes till vice ordförande, Ove Lehto fortsätter som sekreterare, Kenneth "Kenta" Sandvik fortsätter som kassör, öviga medlemmar är Stina Lindell och Emil Sundberg vilka båda är nya i styrelsen. Stort tack till våra tidigare styrelsemedlemmar Anders Johansson, Marcela Sandvik och Jesper Svanfellt för deras aktiva år.

Medlemsavgiften för understödande medlemmar hölls kvar vid 5€, för tävlande junior u17 lades avgiften till 15€ och för juniorer över 17år, seniorer och veteraner höjdes avgiften med fem euro till 30€. De nya avgifterna gäller från och med den 1/4 2016.

I övrigt disskuterades en del kring kommande tävlingar här på hemmaplan, bland annat SFIM i bänkpress i början av maj. Möjligheten till sommarträning under tiden då Idrottsgården har stängt diskuterades också och målet är att våra aktiva medlemmar fortsättnignsvis skall ha möjlighet att träna där också i sommar, dock är det i likhet med förra året just aktiva medlemmar som ÅKK kan stå som ansvariga för. Övriga som vill träna på Idrottsgården under sommaren får själva vända sej till Mariehamns stad och diskutera sina möjligheter.

WWW.KRAFTSPORT.NU