KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Nyfiken på styrkelyft? Pröva på styrkelyft under fyra tisdagar i april!

I och med att det varit ett ökat intresse för styrkelyft så är det många som har hört av sej med frågor om hur man kommer igång? Vad som krävs för att tävla? Hur fungerar det med viktklasser/åldersklasser. Gör jag övningarna rätt? Vad behöver jag för utrustning? etc etc.

I och med att vi inte har några arrangerade träningar så har det varit svårt att fånga upp alla de som visat intresse på ett bra sätt, nu är vi dock glada att kunna meddela att Sandra Lönn kommer att finnas tillgänglig för alla som är intresserade av styrkelyft under fyra tisdagar i april.

Tag chansen att träna tillsammans med Sandra, få svar på dina frågor, få tips om hur du kommer vidare med din träning och kanske också kommer till start på någon tävling?

Detta riktar sej till er som har tränat en del på gym redan och är nyfikna på att testa på styrkelyft som sport och diskutera detta med Sandra under informella former. Det du _inte_ kan förvänta dej är ett skräddarsytt träningsupplägg i stil med vad du kan få av en personlig tränare.

Platsen blir Idrottsgården gym, följande tisdagar 7, 14, 21, 28 april 2015. Sandra finns på gymmet från 18:30 - ca 20:00, ingen förhandsanmälning krävs men kom dit till 18:30!

OBS! Alla som deltar betalar själv gymavgiften i Idrottsgårdens kassa som vanligt! Info om avgifter hittar du här.

Hör av dej till Sandra på telefon om du har frågor: 040 1788222.


WWW.KRAFTSPORT.NU