KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Tjugofyra lyftare anmälda till Åländska mästerskapen i klassisk styrkelyft!

Årets åländska mästerskap i klassisk styrkelyft har lockat hela tjugofyra anmälda lyftare vilket är dubbelt så många som deltog under förra årets mästerskap! Av dessa är sex stycken debutanter och extra roligt är det fem av dessa är tjejer! I övrigt så är det ett rätt blandat startfält, flera av våra lovande nykomlingar som börjat tävla under året finns med men också flera av våra mera rutinerade lyftare stället upp. Det kommer med andra ord att bli en intressant dag på många olika sätt och jag är övertygad om att vi kommer att få sen en lång rad försök på vikter över gällande åländska rekord under dagen. Se hela anmälningslistan här.

Tävlingen avgörs nu på lördag 25/10 med början klockan 12:00 och hålls uppe i Idrottsgårdens stora hall och uppvärmningen sker nere i gymmet. Invägning för de tävlande är mellan 10:00 och 11:30.

Vi ställer i ordning inför tävlingen på fredag kväll klockan 20:00, vi önskar att alla som har möjlighet kommer med och hjälper till med detta! Vi önskar också att alla som har möjlighet att vara med och hjälpa till under själva tävlingen kommer! Efter tävlingen plockar vi undan och sedan finns möjlighet till bastu på Hotell Cikada mellan 17-19 och efter det avslutar vi dagen med mat på Adlon från 19 och frammåt, hoppas så många som möjligt kan komma med, en anmälningslista finns i gymmet.

WWW.KRAFTSPORT.NU