KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Måndagsträningar med ÅKK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi i styrelsen på Ålands Kraftsportklubb tycker det är jättekul att vi fått så många nya juniorer som vill börja och har börjat tävla i styrkelyft! 

Men många av oss tränar numera hemma eller på andra gym än Idrottsgården vilket betyder att vi har väldigt dålig koll på vilka våra nya juniorer är och de har väldigt dålig koll på vilka vi är. 

Då det sist och slutligen är vi i styrelsen som tar många av de beslut som påverkar våra medlemmar känns det viktigt att vi kommer varandra närmare!

Vi har därför beslutat att göra ett försök med gemensamma träningar på Idrottsgården under hösten och vintern. Det betyder i praktiken inget mer än att vi kommer bestämma ett datum och en tid och då kommer en eller flera av oss i styrelsen att träna på Idrottsgårdens gym och hoppas att några av våra medlemmar vill göra oss sällskap!

När?

Första måndagen varje månad klockan 17-19 med start den 6 november, tillfällen finns inlagda som evenemang på vår facebooksida.

Varför ska man komma?

- Du vill börja med styrkelyft och undrar vad du behöver fixa för att få göra din första tävling.

- Du har just börjat med styrkelyft och vill lära dig mera t.ex. ha hjälp med teknik, träningsupplägg, hur det funkar på tävlingar osv.

- Du har hållit på en stund och vill kanske ha hjälp med passning, peppning eller bara umgås med människor med samma intresse som dig!

- Du har hållit på i 20 år och känner att du har kunskap att föra vidare eller kanske saknar du dom gamla måndagsträningarna där man fick prata av sig om både det ena och det andra!

Hoppas vi ses där!

Styrelsen i ÅKK

 

WWW.KRAFTSPORT.NU