KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Fyra ÅKK-lyftare tävlar på FM i bänkpress nu i helgen

Fyra ÅKK-lyftare ställer upp i årets FM i bänkpress med utrustning, Marcela Sandvik, Paulina Lindblad, Kenneth "Kenta" Sandvik samt Ove Lehto finns med i startfälltet då tävlingarna avgörs nu i helgen uppe i Siilinjärvi.

Marcela tävlar i damernas öppna 52kg klass där hon har endast en motståndare och Marcela är den klart bäste av dem. Målet för dagen för hennes del blir att se till att klara kvalgränserna för EM och VM och på så sätt säkra landslagsplatsen inför 2019, detta skall dock inte vara några problem för Marcela.

Paulina tävlar i damernas öppna 72kg klass där fem lyftare är anmälda, ser man till förhandsanmälningarna så kommer det att bli tufft för henne att ta sej hela vägen upp på pallen men vi hoppas på att hon skall kunna putsat personbätat på 90kg.

Kenta och Ove tävlar båda i vanlig ordning i herrarnas öppna +120kg klass och det är bara de två som finns med i anmälningarna och som vanligt så kan vi vänta oss en jämn kamp mellan dem och båda lär vara aktuella för landslagsuppdrag också under 2019.

Kompletta anmälningslistor till mästerskapet finns här och tävlingarna livesänds via denna sida. Marcela och Paulina tävlar på lördag med början 14:30 och Kenta och Ove tävlar under söndagen med början klockan 14:00

WWW.KRAFTSPORT.NU