KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Topic-icon Info till nya tävlande i början på året

More
7 years 2 days ago #668 by kenta

Vi har spikat datumet för 2017 års första tävling, och det blir 25 mars.
För de som redan har sitt antidopingkontrakt i kraft innebär det inga problem men de som är helt nya behöver ta i beaktande att man måste ha antidopingkontraktet påskrivet minst 3 månader första tävlingen. Detta innebär att det måste ordnas före jul, så det är inte så gott om tid.

OBS! Man kan inte betala för helårstävlingslicens nu under de sista veckorna av 2016 för då har man bara tävlingslicens för just detta år. Den ska betalas på rätt kalenderår, dvs nästa år, före man gör sin tävlingsdebut. Några veckor före räcker bra.

Så detta ska göras av de som planerar göra sin tävlingsdebut (eller de som inte har tävlat från 2015 eller senare och gör comeback) i mars 2017:

1. Skriv antidopingavtalet med Finlands Styrkelyftförbund (SVNL) på nätet så att karenstiden på tre månader börjar ticka ner. Om man eventuellt redan har tecknat ett antidopingkontrakt med det idrottsförbund man redan är aktiv i så räknas det också, och man behöver ingen karenstid alls. Detta görs på denna sida. Nätbankskoder behövs. En avgift på 5 € uppbärs för detta. Välj det tredje alternativet.

2. I början på det nya året eller några veckor före första tävlingen tecknar man helårslicensen till SVNL och betalar medlemskapsavgiften till ÅKK. Nu väljer man det första alternativet på samma sida.
Avgiften för åldersklasserna upp till U17 är 40 € till SVNL och för äldre kostar det 80 €.
För tävlande medlemsskap i ÅKK är avgiften 15 € för ungdomar upp till U17. För äldre är det 30 €.

3. Anmäl dig till tävlingen. Kom och tävla och ha kul :)

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.205 seconds

WWW.KRAFTSPORT.NU