KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

Åländska mästerskap i styrkelyft nu på lördag

ÅKK arrangerar åländska mästerskap i styrkelyft nu på lördag, 28/5. Tävlingarna hålls i Idrottsgårdens gym och börjar klockan 12:00.

Vi kommer att köra en klassisk tävling och en med utrustning, tolv lyftare deltar i den klassiska tävlingen medan endast två är anmälda till utrustningstävlingen.

Invägning för de tävlande 10:00-11:30, vi ställer i ordning före tävlingen så alla som hjälper till under dagen får gärna komma i tid!

Subcategories

Här hittar du information om kommande tävlingar samt resultat och tävlingsrapporter från tävlingar som varit. Resultat och information om tidigare tävlingar hittar du i Arkivet

Här hittar du i första hand information om ÅKKs tävlande medlemmar t. ex. meriter och personbästa för medlemmar som varit aktiva inom klubben sedan vi började med hemsidan.

Datumet anger när uppgifterna senast uppdaterats och listan sorteras efter när senaste uppdateringen är gjord så de som tävlar mest finns överst medan föredettingar och övriga kommer längre ned.

Hör av er om uppgifterna inte stämmer!

Här hittar du snabbt bland de nyheter som lagts ut på sidan.

Ett bildarkiv med bilder från olika arrangemang och tävlingar där klubbens medlemmar deltagit. Bilder från tidigare år hittar du i Arkivet.

Stort tack till alla som bidragit!

WWW.KRAFTSPORT.NU