KRAFTSPORT.NU

Ålands Kraftsportklubb r.f.

www.kraftsport.nu 10 år!

Klubbens första hemsida lades upp av Chrille Linde någon gång runt år 2000, den innehöll en kort presentation av klubbens medlemmar och lite annan info. I början av 2002 lade jag igång en ny hemsida där ambitionen var att hålla uppdaterade nyheter om klubben och dess medlemmar adressen var då http://home.aland.net/m03552 eller http://go.to/akk men för att få en lite mera lättanvänd adress så registrerade vi i april 2002 domänen kraftsport.nu och hemsidan har sedan dess kunnat nås på den adressen vilket alltså betyder att vi fyller 10år i år!

Hemsidan har under åren haft lite olika utseenden men innehållet har varit mer eller mindre det samma främst med fokus på aktuella tävlingar och andra händelser som berör klubben eller dess medlemmar, all info som publicerats finns sparad under Arkiv, ta en titt och bläddra dej tillbaka! En del saker har kommit och gått under åren t. ex. listan över udda rekord, Nostalgitrippen, Bänkutmaningen och Resultattippningen. Medan andra saker hänger med ännu t. ex Veckans personbästa som dokumenterat många fina prestationer ända sedan 2004 eller Oves träningsdagbok som funnits online ända sedan juli 2005, han gör också ett jättejobb med att hålla alla rekord och rankinglistor uppdaterade. Forumet har också varit en viktig del av hemsidan, där har än det ena och än det andra susat förbi genom åren, stort tack till alla som är aktiva! En av våra absolut mest besökta sidor genom åren var då vi på skoj fotade några av våra medlemmar i lite Bodybuilding poser som sedan lades ut för en omröstning för att hitta klubbens vassaste byggare, Kenta tog hem segern efter att hela 786 personer varit in och röstat, sidan laddades över 7700 gånger på cirka 2 veckor!

För mig som webmaster så går det lite upp och ner med hur mycket som jag hinner med beroende på familj, jobb och andra aktiviteter men målsättningen är att det alltid skall finnas färsk information tävlingar som varit och tävlingar som är på kommande samt uppdaterad information om våra aktiv medlemmar. Förhoppningsvis så kommer både nya och gamla medlemmar att fortsätta att vara aktiva så att det hela tiden finns något nytt att rapportera om. Vi siktar på en ny återblick med många trevliga nya minnen om tio år, 2022!

WWW.KRAFTSPORT.NU